Profel

Profel Kozijnen, Deuren & Schuifpuien


Voor al onze kozijnen, deuren, schuifpuien en garagedeuren werken wij samen met het bedrijf Profel. Al ruim 10 jaar zijn wij een trotse Profel Expert waardoor u kunt rekenen op de snelste levertijd en vakkundige montage

 

 

 

Het bedrijf Profel

Dag in dag uit zijn er meer dan 1200 medewerkers aan het werk met het ontwerpen en produceren van kozijnen, deuren, schuifpuien en garagedeuren. Met meer dan 60 jaar ervaring staan zij garant voor een eindproduct dat duurzaam, onderhoudsarm en van hoogwaardige kwaliteit is. 

 

Luchtfoto fabriek Profel


Productieproces

Profel neemt dankzij haar gespecialiseerde productie-eenheden alle fasen in de fabricatie voor zijn rekening. Op die manier houdt Profel controle over het volledige productieproces en dus ook over de kwaliteit van het eindproduct. Van ruwe grondstof tot afgewerkt eindproduct, Profel begeleidt het gehele proces van A tot Z.


Productieproces Profel

Garantie

Omdat Paul & Paul en Profel service na verkoop zeer belangrijk vinden biedt Profel u een verregaande fabrieksgarantie en –service. Zo krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie op het product en bent u via Paul & Paul als select dealer gegarandeerd van een ouderwets goede service.

 

10 jaar fabrieksgarantie 

Producten

Profel produceert ramen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Daarnaast gebeurt ook de fabricage van panelen, dubbele beglazing, garagepoorten, verluchtingen, grepen, beslag en sierluiken in eigen huis.


Profel ramen en deuren voldoen aan alle Nederlandse en Europese normen. De producten zijn KOMO en SKG gecertificeerd en voorzien van het politie keurmerk veilig wonen (PKVW). Daarnaast maakt Profel gebruik van inbraakwerende, isolerende beglazing.

  

Samenwerking met Paul & Paul 

Als Profel select dealer staan wij garant voor een goede service snelle levertijden en de juiste kennis. In samenwerking met Profel hebben wij meegedaan aan het programma LifestyleXperience op RTL 4. 

 Kom eens langs in onze showroom te Bergschenhoek waar in een ruimte van 700m2 een uitgebreid assortiment Profel producten te zien is. Of lees hier meer over Profel ramendeurenschuifpuien.

 

Profel & Paul & Paul

 

 

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]