Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Schuifpuien

Schuifpuien

schuifpuien

Een schuifpui is een vormgevingselement en een échte blikvanger in uw huis. Met een schuifpui creëert u nieuwe leefruimtes en integreert u een stuk natuur in uw woonomgeving. Paul & Paul levert en monteert uw schuifpuien van de Belgische fabrikant Profel. En omdat kwaliteit voorop staat zijn onze schuifpuien voorzien van 10 jaar garantie. Bij Paul & Paul kunt u kiezen uit houten, kunststof en aluminium schuifpuien Stuk voor stuk prachtige schuifpuien met ieder haar eigen kenmerken.

 

Houten schuifpui

Een houten schuifpui geeft een warme uitstraling aan uw huis en is populair materiaal dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen. Uw houten schuifpui krijgt u altijd op maat. Als u kiest voor een houten schuifpui, dan heeft u de keuze uit een brede waaier aan systemen, afwerkingsmogelijkheden en opties. Onze adviseurs voorzien u graag van advies en stellen samen met u een schuifpui samen die geheel aan uw wensen voldoet en passend bij uw woning is.

Een houten schuifpui is duurzaam, dankzij ecologische drenking op waterbasis en statisch aangebrachte dubbele toplaag. De schuifpui is soepel te  bedienen dankzij gelagerde wielen en roestvrij stalen rail. Het is tevens een zeer veilige schuifpui dankzij de inbraakwerende sluitnokken en massief stalen meerpuntssluiting.

 

Kunststof schuifpui

Paul & Paul kunststof schuifpuien bieden duurzaamheid en zijn een sterk staaltje techniek en comfort voor in huis. Onze kunststof schuifpuien zijn gemaakt van de beste duurzame en onderhoudsarme grondstoffen. Zo is uw schuifpui voorzien van een vuilafstotende en UV-bestendige structuurfolie, zowel binnen als buiten. Hierdoor heeft een kunststof schuifpui minimaal onderhoud, u hoeft nooit meer te verven en een enkele keer schoonmaken is voldoende. Moet de schuifpui rolstolvriendelijk zijn? Dan is een kunststof schuifpui de ideale keuze, deze is gelijkvloers te plaatsen en heeft een soepele bediening. Ook bent u gegarandeerd van een optimale veiligheid dankzij het SKG 3 cilinderslot en een meerpunts haaksluiting, die voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij garanderen u een jarenlange soepele werking door een innovatief schuifvleugelmechanisme ook bij grote oppervlakken.

 

Aluminium schuifpui

Met een aluminium schuifpui kiest u voor een moderne en robuuste uitstraling. Aluminium is uitermate geschikt voor grote raampartijen. Dankzij de hoge isolatiewaarden, de goede water- en winddichtheid, optimale inbraakbeveiliging en bijzonder smalle profielen voldoen onze schuifpuien aan al uw wensen. De gelagerde wielen ten slotte zorgen jaar in jaar uit voor een moeiteloze bediening.

Wanneer u kiest voor een aluminium schuifpui kunt u rekenen op minimaal onderhoud. U hoeft nooit te verven en een enkele keer schoonmaken volstaat. De schuifpui heeft een meervoudige borsteldichting voor hoogstaande wind- en luchtdichtheid en is uiterst veilig af te sluiten. De meerpunts haaksluiting en het SKG 3 cilinderslot voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Met advies van onze adviseurs kunt u een aluminium schuifpui geheel naar wens samenstellen.

 

Kleur en structuurfolies

Uw huis is uniek. Daarom is elke soort schuifpui er in verschillende kleurnuances. Alle kleur- en houtimitatiefolies worden aangebracht op zowel de binnen- als buitenzijde van het profiel. De structuurfolies zijn UV-bestendig, kleurecht, duurzaam en krasbestendig. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid en hechting van de folies. Dankzij de antistatische eigenschappen werkt de folie vuilafstotend, wat resulteert in een minimum aan onderhoud.

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Onze schuifpuien zijn afkomstig van de Belgische fabrikant Profel. Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden. Profel fabriceert en assembleert elke houten schuifpui, kunststof schuifpui en aluminium schuifpui in eigen beheer, van het glas tot de profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Wij bieden u uitgebreide fabrieksgarantie die kan oplopen tot 10 jaar. Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Offerte of bezoek in de Showroom?

Wilt u graag een schuifpui kopen? U bent van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons op voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.

Schuifpuien

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]