Kozijnen

Kozijnen op maat

Bent u op zoek naar kwalitatieve en mooie kozijnen? Dan bent u bij Paul & Paul aan het juiste adres. U heeft keuze uit een ruim assortiment Profel kozijnen die wij bij u op locatie monteren. Lees onderstaand meer over onze soorten kozijnen of kom eens langs in onze Showroom in Bergschenhoek of Krimpen aan den IJssel. Dan demonsteren we de diverse soorten onder het genot van een kopje koffie.

 

Welk type kozijn past bij u?

Door het ruime assortiment kunt u kiezen uit vele soorten kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een mooie uitstraling en zijn gemakkelijk in onderhoud. Aluminium is een licht materiaal en hierdoor zijn aluminium kozijnen uitermate geschikt voor slanke en grote raampartijen. Kiest u voor houten kozijnen, dan kiest u voor een warme uitstraling en uitstekende warmte en geluidsisolatie. Gaat uw wens uit naar een warme uitstraling, maar liever geen hout? Met de Lino Houtlook kozijnen geniet u van de warme uitstraling, met de voordelen van een kunststof kozijn. Heeft u nog geen idee wat u mooi vindt? Kom dan eens langs in onze showroom, dan laten we u alle varianten zien.Uw Kozijnen op maat gemaakt

Uw kozijnen zijn altijd maatwerk, u creëert met ons advies een kozijn geheel passend aan uw wensen en woning. Zo kiest u zelf de grepen, type glas, glaslatten, kleuren, structuur, sierlijsten, roosters etc. Bovendien zijn zowat alle vormen mogelijk: inzethoeken, ronde ramen, ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen etc. 

 

Prijzen van Kozijnen

Omdat kozijnen altijd maatwerk zijn, komen we graag met u in contact om de maten en wensen door te nemen. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op die daadwerkelijk aansluit op de wensen die u heeft. 


Garantie & Service van de Profel Expert

Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Dit garandeert dat u altijd producten van dezelfde hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Wij bieden u dan ook uitgebreide fabrieksgaranties die kan oplopen tot wel 10 jaar. Daarnaast hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost. 

Kozijnen

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]