Zonwering  Knikarmschermen

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is de manier om uw terras van schaduw te voorzien op hete zomerdagen. Met een knikarm zonnescherm bent u er zeker van dat u zomers niet wegsmelt in de hete zonnestralen. Paul&Paul is de expert op het gebied van zonnewering en de perfecte plek om uw knikarmscherm te kopen. Bij ons kunt u ook altijd terecht voor het beste advies voor uw zonnewering, daarvoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of langs komen in een van onze showrooms.

 

Voordelen van een knikarm zonnescherm

Een knikarmscherm heeft vele voordelen, natuurlijk de heerlijke schaduw op uw terras wanneer de zon hier vol op schijnt. Maar ook vele andere voordelen:

 

  • Heerlijke schaduw op warme zomerdagen
  • Altijd voldoende schaduw
  • Behoud van ruimte op uw terras
  • Betaalbaar


Knikarmschermen zijn dus een betaalbare vorm van zonnewering, zeker bij Paul&Paul. Wij zijn namelijk het adres voor zonnewering en om knikarmschermen te kopen, wij hebben altijd wel meerdere mooie knikarmschermen in de aanbieding. Hierdoor kunt u ook op de meest warme dagen van de zomer genieten van uw buitenterras.

 

Nooit meer zeulen met een parasol

Kent u dat? U heeft net de parasol op de juiste plaats gezet zodat u heerlijk van de schaduw kan genieten, en plots zit u weer volledig in de volle zon. Dit is natuurlijk er vervelend, zeker omdat u nu wéér die zware parasol moet verplaatsen. Met een knikarmschem is dit verleden tijd. Het knikarmscherm hangt altijd op de juiste plaats en geeft altijd voldoende schaduw. Door de mogelijkheid van elektronische aansturing, hoeft u slechts op een knop te drukken voor een terras vol heerlijke en koele schaduw.

 

Knikarmscherm kopen?

Bij Paul&Paul hebben wij altijd verschillende knikarm zonnescherm aanbiedingen voor u! Wij gaan samen met u op zoek naar het knikarmscherm dat bij uw wensen past. Zo bent u ervan verzekerd dat u er niet alleen koel bij zit deze zomer maar dat het knikarmscherm dat u koopt ook nog eens de juiste uitstraling heeft. Wij bieden een grote diversiteit knikarmschermen aan, van simpele maar doeltreffende knikarm zonneschermen tot de meest luxe design zonnewering. Bent u benieuwd wat Paul&Paul voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms!

Knikarmschermen

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]