Producten  Somfy Huis Automatisering

Somfy Huis Automatisering

Alle elektrische voorzieningen in en rondom uw huis besturen via afstandsbediening, tablet, smartphone, PC of helemaal automatisch: Dat is Home Motion by Somfy. Denk dan bijvoorbeeld aan uw toegangshek, garagedeur, (tuin)verlichting, zonweringen, rolluiken, dakramen, gordijnen en alarm.

Home Motion stelt u in staat altijd uw huis te controleren, bijvoorbeeld met voorgeprogrammeerde scenario’s of als u van huis bent met uw smartphone.

De Somfy zon- en windsensoren houden de actuele weersomstandigheden permanent in de gaten en geven een signaal naar bijvoorbeeld de zonwering of deze moet zakken of omhoog gaan. Bovendien kunt u elke functie afzonderlijk aansturen én controleren op de juiste werking.

En nu komt het mooie: de signalen worden draadloos overgebracht waardoor er geen grote investeringen in de infrastructuur nodig zijn.

Somfy home motion zelf ervaren?

Wilt u zelf ervaren wat Somfy huis automatisering voor u kan betekenen? In onze showroom te Bergschenhoek hebben wij samen met Somfy een Home Motion experience gecreëerd. Kom langs en ervaar het zelf.


Vanaf: € 280,- Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

  • Beschrijving
  • Downloads
  • Video
  • Offerte
  • Vraag

Smart Home wat is het?

Een 'Smart Home' (ook wel 'Slim Huis, 'Slim Gebouw', huisautomatisering of domotica) is een huis waarin de bewoners allerlei apparaten en objecten binnen- en buitenshuis op afstand kunnen bedienen. Een slim huis zorgt voor meer rust en controle over de woning en kan ook geld besparen, bijvoorbeeld door beter om te gaan met energie.


Zó simpel werkt het


Met Home Motion worden de door u geselecteerde elektrische componenten in uw huis in werking gesteld conform door u vastgelegde scenario’s. Volautomatisch. Voorbeeld: u hebt de gewoonte om ’s morgens bij het wakker worden de gordijnen open te doen, de rolluiken omhoog, het alarm af, de cv op de gewenste temperatuur, het terrasscherm naar beneden. ’s Avonds heeft u weer een serie andere handelingen. Home Motion voert elk scenario feilloos uit. En bent u buitenshuis, dan komen zon- en windsensoren indien nodig automatisch in actie.

 

Maar er is méér: de Tahoma®


TaHoma® is de naam van een ingenieuze router en interface. Met behulp van uw smartphone, tablet of PC én uw unieke inlogcode heeft u rechtstreeks toegang tot alle geseleceerde producten in huis, die u elke gewenste opdracht kunt geven. En u krijgt onmiddellijk antwoord op uw scherm: of en hoé de opdracht is uitgevoerd! Zo zijn er heel veel functies in huis die u – waar ter wereld u ook bent! – razendsnel en uiterst eenvoudig kunt aansturen.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]